onsdag 5. mars 2008

Koh Tao!

Det startet med denne store styggen...





Solnedgang.... Vakkert!

Hang paa gutta fra Australia som klegg og fulgte med til Ko Tao- en oey litt soerom Ko Phangan. Endelig litt avslapping og fri fra trance- musikk (back to reggae- style!:)). Vi havnet paa soerenden av oeya her, der det var en bitteliten strand, masse koselige barer og skjoenne pensjonister:) Naa skulle det slappes av...

Foerste dagen var det nydelig vaer, spiste nydelig frokost, fuglene kvitret, blomstrene blomstret og livet var en dans paa roser (leses med Oslo-dialekt). Med mangel paa intellektuell input har vi blitt litt sloeve i det siste, og tenkte lite paa at sola ogsaa kan svi i Thailand! Lene ble enormt solbrent i ansiktet at barna paa Ko Tao sprang saa fort de kunne da de saa det andregrads-forbrente monsteret! Etter to dager skiftet Lene ansiktsmaske (ala face-off..) og er naa hvitere enn da hun dro til Asia. Det maa ogsaa legges til at Lene har blitt en verre snublefot enn Anna, og for de som kjenner Anna vet dere at det skal ganske saa mye til! Med solbrent tryne og forslaatte foetter er det godt og ha en god mor i Anna:)
Vaare kjaere gutta boys!

Neste dag forlot vaare kjaere venner fra Australia oss (Miss you crazy ozzies!), og dagens maal var og faa oss nye venner... Ikke lett naar det er beauty and the beast som vandrer rundt... Vi leide oss en motorsykkel saa Lene kunne faa litt frisk bris i ansiktet, og Anna maatte kjoere saa Lene kunne smoere seg jevnt og trutt.. Det var foerst da solnedgangen kom at vi kunne vise oss i tettbebygd stroek igjen! vi fant et sted der andre ogsaa hadde ansiktsmaske paa seg, naermere bestemt catoyer (ladyboys) som hadde et facinerende cabaretshow. Med tre lag sminke, lekre kjoler, hoye haeler og feminin dansing fremfoerte de alt fra Tina Turner til Abba. Hoeydepunktet var da tre ulekre intetkjoenn slo paa stortromma med "Move" fra filmen "Dreamgirls" .... (Her skulle du vaert Solfrid!!)

Dreamgirls will never leave you!!

Ellers var vi paa baattur i piskende regnvaer, men snorkling ble det selv om leppene var blaa og kroppshaarene sto rett til vaers.. Mang laekre feska ja!! Da vi kom hjem den dagen, skjedde det noe ekstraordinaert...Vi slo til med en saftig treningsoekt, blod, svette og taarer i 20min jogging og 20min styrke! Gratulasjoner mottas med takk! For aa feire dette bestemte vi oss for aa oppsoeke de lokale, og ta et glass oel... Pikk ble vaar nye venn, selv om bare navnet virket litt skremmende og avstoetende paa Anna... Da engelsken var heller daarlig ble kommunikasjonen gjort med sang og tegnspraak... Pikk fant vennen sin Sitt, og sammen ble firerbanden den mest hoeylydte gjengen paa baren den kvelden..

Palmelek...
Pikk og Sitt:)

Heaven on earth:)
Heaven on earth 2:):)
Heaven on earth 3 ;)
Dro fra Ko Tao med retning Bangkok neste dag for aa mellomlande foer ferden mot Kambodsja...

2 kommentarer:

kristin sa...

Brev fra NTNU om at studentstatusen din er opphørt pga av manglende semesteravgift, derfor kana jeg ikke bruke mailadressen din lengre, den virker ikke, har Lene en adresse vi kan bruke for korte meldinger? Hjem fra Steinker og Saupstad nettopp, flott vær i helga, venter nå på en forhåpentligvis bra western med kevin Kostner på NRK. Fint at dere fortsatt har det bra, selv om Lene har skiftet hud i ansiktet. Klem fra mamma Kristin

Endre sa...

"Pikk ble vaar nye venn, selv om bare navnet virket litt skremmende og avstoetende paa Anna"

Æg ler mæg i hjel!