onsdag 5. mars 2008

Ko Phangan!


Nok et epileptisk anfall!


Her bodde vi:)


Paa Ko Phangan tilbringte vi mesteparten av tiden med seks galne australiere. Bodde sammen med de paa hovestranden - Had Rin- og hadde det utrolig morsomt sammen!!Foerste kvelden forbedret vi vaare danseegenskaper og imponerte stort paa en jugel- bar med bare trance- musikk. Midt i blinken for oss to!!!:) Ehh... treningsoekt ble det ivertfall! Som guideboka vaares sier: Hvis du vil feste til sola staar opp saa bosett deg paa Had Rin der det er hoey musikk til soloppgang. Lure som vi er valgte vi selvsagt dette alternativet. Lite visste vi at Lene og samtlige av australierne (ozzies) skulle ligge halvdoede med matforgiftning halvparten av tiden her.
Vi sloevet paa stranden, kroppssurfet paa store boelger, vandret gatelangs, proevde en del suspekte bukettblandinger, var paa pool- party som tok helt av rett og slett, fisketur med masse fangst, haarklipping av ypperste kvalitet- Lene gjorde Anna om til en vandrene haarmodell samt fikset litt paa sin egen mushromcut, massasje, inaktivitet i regnet, inspksjon av lady-boys (noen har virkelig kappet av tissemannen!!!!! Anna strever med aa holde fingrene av fatet...) (Anna er ubevisst om dette skrivieriet da hun for oeyeblikket gikk en tur paa dass med blaut baesj i rass)vill kamp og bortjaging av gigantiske gekkoer som satte vaart verandaliv i ytterste fare og spiste mye god mat (samt kastet opp og dreit ut mye god mat) :)!!

Vaar foerste ordentlige pool-fest!


Skapningene som truet oss paa livet, men fant ut de ikke hadde en sjangs i havet!! Suckers!!!



Fiskefruene, Anna og Vic



Chris og Ryan "The Singlet Man". Litj solbrentj jau!


Den beroemte fullmaaefesten ble utsatt to dager saa vi maatte forlenge oppholdet her ift. hva som var planen i utg.punktet. Fullmaanefest er det en gang i maaneden og da stroemmer det flere titusener ungdommer til stranden klare for bucketer, trance, floerting og party som ingen ende vil ta. Med Lene i bedre form satte vi standarden for festen med dansing paa stoler for aa tiltrekke oss mest mulig oppmerksomhet. Med utradisjonell trancedans fikk vi og ozziene oss en kveld vi aldri vil glemme...:)



Love you longtime! Fuck I love you!

Chris og Luke elsker ogsaa lady-boys!


Ingen fare- vi er trygge her i Thailand!!Itj naa traaloes hen nej!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tester ut........digger singlet mannen.....my goal befor summer:-)

Unknown sa...

Forresten kongekult at dere har det saa glimrende:-) Kose seg maks