lørdag 26. januar 2008

Melaka!


En liten smakebit av Melaka




Paa tide med en oppdatering paa hva vi har gjort den siste uka!
Dro fra Singapore soendag 20 og over grensa til Malaysia og Johur Bahru. Tok buss videre fra Johur Bahru og til Melaka, en liten by ved sorvestkysten av Malaysia. Bussturen var paa 3 timer og kostet litt i underkant av 30kr! Malaysia er billig!! Forsteintrykket av Malaysia er at det er mindre stilfullt her og mye mere kaos enn i Singapore. Fattigdommen vises klarere langs veien, og soeppel flyter overalt! Moette Mark fra Irland da vi lette etter buss til guesthouset der vi skulle overnatte.



Paa takterassen paa Travellers Lodge.


Fant omsider fram og Travellers Lodge skulle vise seg aa vaere et bra sted aa bo. Provde lokal mat, noe skeptisk, men viste seg aa vaere masse godt aa spise her. Har gaatt mye i nudler og ris, er vel egentlig nesten bare det det er aa faa tak i:) Mandagen tok vi oss en tur rundt i Melaka. Chinatown var vel det som gjorde mest inntrykk, mest grunnet en snerten liten inder som viste fram sine edlere deler i en bakgate uten andre mennesker enn to uskyldige nordmenn.



Provde den lokale Kershaw, en slags sykkelframkomst med voldsomt masse blomster og andre dekorasjoner.


Fikk sett templer og sultanpalasset.


Varmen her er enorm! Dette mye grunnet den hoeye luftfuktigheten som faar haaret til Lene til aa bli det de lokale kaller for mushroom-cut:) Lene har deretter gaatt under navnet Soppen. Tirsdagen var vi med paa sykkeltur med en lokal guide med masse aa vise og unaturlig mange groviser paa lager. Som de hoeflige og veloppdradde jenter vi er lo vi av hver vits noe som foerte til at stand-up-komiker Aliaz fortsatte i det uendelige. Kjempedeilig sykkeltur der vi fikk se masse lokal frukt, planter og ikke minst aper som hoppet fra tre til tre. Etter to dager i Melaka fant vi det passende og komme oss videre paa ferden.



Skranglekassa som tok oss "trygt" frem. Vaar sykkelguide Aliaz.




Inn i jungelen. Vaar venn fra Irland.

Gummi gummi gummitre. Arbeider.

Panoljepalmer.


thats it!














Ingen kommentarer: