fredag 4. april 2008

Chang Mai!

Bilder foerst:


Kveldskos paa trekking i jungeln!

Lene mater elefant md stor iver!

Paa thai-boksing

en av kampene...heia den som vinner!!

Nattmarked-det beste paa turen!

Her kjoepte vi oss mark til kveldmat...

Oss og trekking-guiden foran en foss...

Pause ved bekken...

Paa vei ned til en av Karen-landsbyene...

Mere bilder hadd vi ikke....

Tok tog fra Bangkok og opp hit til Thailands nest stoerste by og en av deres stoerste helligdommer. Togturen var luksus med deilige senger! Var her paa soendagsmarked den dagen vi kom dit, der de, som de alltid gjoer paa disse markedene, solgte masse ting. Da vi var litt lei etter all shoppingen i Bangkok tjente de ikke saa mye paa oss to den kvelden. Dagen etter dro vi paa trekking inn i Chang Mais jungel! Med 4 slovakiere og et par fra Tyskland la vi i vei inn mot en av Karen landsbyene (hilltribe) der vi skulle overnatte. Turen gikk forbi en varmekilde, gjennom store rismarker og tett jungel. Etter seks timer med gange var vi framme og fikk vasket oss i elven, som fakstisk hadde norsk badetemperatur, og servert deilig middag. Folkene her lever veldig primitivt uten elektrisitet, og med et par husdyr og jungelens frukter klarer de seg i sitt lille samfunn. vaaknet og var iskalde paa natta da det var nede i utrolige 10 grader her. Blir nok hardt aa komme tilbake til Norge.
Neste dag seilte vi paa Bambusflaater nedover elven og ed bruk av bambusstenger ble det litt av en treningsoekt for aa faa skyvd oss nedover. Stoppet halvvei og tok en tur paa Dumbo igjen og ble spist opp av elefantfluer. Anna ga i tillegg elefanten en deilig hodemassasje som takk for hjelpen.
Siste kvelden var vi paa nattmarked og Thai- boxing og ble venner med en doev gutt som Lene kunne kommunisere med paa tegnspraak uten problemer. Anna snakket tydelig og var imponert over hvor flink han var til aa lese paa leppene hennes.. Han tok oss med rundt i hele Chang Mai paa mopeden sin og vi fikk sett enda en buddha staue (heldigvis den siste i Thailand!).

Ettersom vi ble rundstjelt i Laos (noe vi kommer tilbake til senere) har vi ingen bilder fra Chang Mai. Vi faar leve paa minnene vi har inni hodene vaares:)

7 kommentarer:

Endre sa...

Hei. Moro med oppdateringer. Æg må gje mæg litt, dykk er faktisk littegranne flinke te å oppdatere bloggen likevel.
Dumt å høre at dykk he blitt rundstjelt (men det må utdypes ganske snart), men æg håpe dykk fortsatt he det greit.

Heime i Oslo er det nå 8 grader og strålans sol. Nå begynne me å snakke ordentlig god-temperatur.

Elisabeth sa...

Tre innlegg på samme dag men med forskjellige datoer..er dette juks eller er det veldig sånn forsinkelser i systemet? Eller er bare jeg dum? (siden jeg faktisk sjekker innom bloggen rimelig jevnlig...nei, jeg har ikke noe annet liv nei tenk!).

Skål!

Anonym sa...

Hei igjen!Godt dåkk e forsikra, håpe alt ordne sæ ætte kvart. Kjøp dåkk kamera så vi fortsatt får bilda på bloggen dåkkers. E dåkk blakk så send mail så ska æ overfør pæng!!Gjøm kvittering så ordne d sæ ihvertfall når dåkk returnere te Norge. Virri oppå Gammelseterhaugen i fint ver idag å heia på deltakeran i Storlirennet. Sødergren spurtslo Morten Eilifsen å Charlotte Kalla va suveren foran Silvana B. Nu ska vi på premieutdeling borti hallen

Anonym sa...

Hei snuppa!
Er vel kanskje på tide jeg legger inn en liten hilsen.. =)

Er kjempegøy å følge med på dere! Er stadig innom å sjekker evt. oppdateringer! ;)

MBK var gøy ja, tippe det røyk litt penger der.. ;)
MEN kjipt å høre at dykke he blitt rundstjelt, håpe det ordne sæg.

Kos dykke masse videre! ...tvile forsåvidt på at det ska bli noe problem.. ;)

Klemmer i fleng fra Åse Lill..

Anonym sa...

Endre, ikkje klag.. Æg syns dykke er veldig flinke te å holde åkk oppdaterte! Helsing mesteren av å ikkje skrive hverken blogg eller mail..

Lenøøø..æg må gå turer aleine nå..det er ikkje særlig morro. Men det er godt å se at dykke he det morro verfall! (bitter? nehei då..!) Gratulerer så mye med jobb, snuppa! -sjøl om det betyr at me ikkje bli kolleger te sommeren..(bitter nå? kanskje ein hårfin antydning, men egentlig nesten ikkje i det heile tatt!) Gleder mæg te å høre alle detaljer om turen når dykke kjæme heim! Gleder mæg generelt te dykke kjæme heim igrunn...;) Hjarteleg helsing Marie.

Anonym sa...

Se, nå skal jeg til å med skrive litt her og ikkje bare på fjæsboka! Misunneli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pass dykk for hooligans altså, d e fali d! Kom heim nå! :)

helga sa...

Heia på deg I dag har mora di lært mæ nå nytt,trivelig å send mel. te dæ Dæm e på Løkken å feire 20årsdan min Artig å lese om reisa dokkes Klem fra tante på Løkken