fredag 8. februar 2008

Langkawi!


Motorbiker- babes!! Yeaa right!


Bussturene her i Asia er en opplevelse i seg selv. Tar alltid mange flere timer enn det egentlig skal og veiene er ikke paa sitt beste for aa si det mildt...:) Men vi koser oss og klager ikke:) Hadde kun en natt i Penangs Chinatown, da det ikke var spesielt mye spennende aa se her. Men alle steder setter sine spor.. Her moette vi en muslim som tok oss med paa sin egen lille private guidet tur rundt omkring i moskeer og lot oss hilse paa andre muslimer. Vi forstod fort at det aa vaere muslim er hardt arbeid og ikke en lek. Boenn fem ganger om dagen der det ikke er rom for aa la tankene vandre, vaere god mot alle og da spesielt sin mor, og masse andre regler. Han fikk i tillegg presisert at sex er en nydelig ting som kan nytes saa mye man vil.. Flott!:)

Dagen etter drog vi til Langkawi og Patai Cenang:) Dette var vaar foerste strandopplevelse og vi tok imot med vill jubel og glede..Var veldig fornoeyde med pruting av bosted da vi fikk det billigere enn alle andre- det er jentene sine det! Betalte 30RM per natt, noe som tilsvarer 60kr natta.. Blir fattige av dette ja!!! Vi maatte naa venne oss til toalett i Malaysisk stil- og for stive laar og legger har vi nok begge to godt av litt toey og boey samtidig som tarmen toemmes.....:) Naboene vaares var svensker og vi koste oss sammen paa stranda med litt god drikke foer vi satte kursen mot oeyas Reggae-bar! Da var det bare aa stille seg langs veikanten og vente paa den lokale Reggae-bussen som fraktet gratis fram og tilbake. Opplevelse! For aa ikke ramle ut av bussen maatte doeren holdes fast med ekte haandkraft og traff vi en hump var det best aa ha litt ekstra flesk paa skinka for aa ta imot stoyten. Paa Reggae-baren fikk vi vist vaare dansekunstner fram paa baade godt aa vondt... Foettene dagen etterpaa bar preg av gaarsdages ville skoloese dansestunts! I tillegg er vi blitt mestre i den lokale reggae-stilen i dans som bare ineholder en liten armbevegelse til sidene som selv den vaerste tonedoeve og taktloese hadde klart lett:)

Ellers har vi her brukt tiden paa aa bli kjent med candiere og mange svensker, spille volleyball, sjonglere med baller og fire-balls, getting tanned, blitt enormt mye stukket av minimini brennmaneter, spist hothot mat, biljard med lokale champions og hatt et godt inntak av den lokale tiger-beer.. Snadder!!!:)

Langkawis hoeydeounkt var da vi skulle laane motorsykkel for aa ta oss en tur rundt paa oeya. Etter aa ha fyllt opp tanken setter vi oss selvsikre paa sykkelen og Anna styrer oss etter ca femti meter - og vel aa merke rett utenfor butikken vi leide syklene i- rett inn i fortauskanten saa vi begge stuper av sykkelen mot ett tre og sju fotgjengere... Tok oss ca to sek aa komme opp paa sykkelen igjen og fortsette ferden.. PINLIG!! Resten av dagen kjoerte Lene motorsykkelen og Anna tok bilder fra baksetet, litt skjelven i buksa..:) Tok gondolbanen milevis opp i lufta og fikk en fantastisk utsikt over landskapet paa oeya. Paa hjemveien saa vi mange apekatter bare et par meter unna oss, skjoenne..


To ganger bleikfiser paa fartsvidunderet...


Paa toppen av gondolen med utsikt over Langkawi..




Etter fem dager paa koslige Langkawi fant vi ut det var paa tide aa komme oss videre til Thailand....



Anna blir spaadd i haanda..
Kreative hjerner i sene nattetimer...:)

Ingen kommentarer: