fredag 8. februar 2008

Ko Lipe!!<3<3<3<3


Paradis paa jord..


Bungalowen vaar...

Aaaaaaaaaaa! Paradis paa jord! No stress!! Foersteinntrykket av Thailand har vaert helt ubeskrivelig fantastisk. Her skysset speedbaaten oss inn i en koslig liten bukt der vi ble fraktet videre inn paa oeya med Longtailboat. Helt klart vann, sand som mel, ingen biler, ingen veier bare stier, faa turister, utrolig koslige folk, kongegoey volleyball med lokale, chang-beer, nydelig mat, fantastisk bungalow, snorkling paa oeyer og rever rundt og tredagers feiring av Bob Marleys bursdag, catoyer (mannedamer som viser sitt sanne jeg naar de spiller volleyball).. For aa neve noe..
Mye volleyball i solnedgang..
Klare for snorkling...
Superbabes i snorkleutstyr:)
Oz sin longtailbaat som tok oss med paa vakre eventyr..
God mat og drikke:)

Var mye med vaar svenske nabo Wille, og hadde det utrolig morsomt sammen. Ble kjent med masse lokale folk saa vi er hjertlig velkomne tilbake til denne perlen av en oey. Kommer nok ikke til aa oppleve et saa fantastisk spesielt sted resten av turen, selv om vi har mye annet bra i vente..

Vaare lokale helter!!:) Lene og Dia.. Anna og Oz..

De lokale er ikke akkurat saa gode i engelsk her og vi har notert ned en hel bok med morsomme thalandske oversettelser.. "flied lise fol flee" var det som gikk igjen da de lokale sliter med den engelske r. "Fried friend" og "French Fried" er andre varianter... Ellers har vi blitt utrolig flinke til aa snakke Thai naa, saa imponerer de lokale stort:)

VaR UTROLIG trist aa reise fraa denne oeya og alle vennen vi hadde faatt der.. Anbefaler alle aa reise dit paa bryllupsresie eller bare for goey.. Vi skal tilbake!!
Gogjengen:)
Lever livets glade dager
Muslimsk musikk og vannpipe skaper god stemning!
Nyyyyyydelige unger som danset for oss:) snakker vi rytme!!!??

1 kommentar:

kristin sa...

Hei! Tar me pappa t Ko Lipe næste år!!
Reise t Åre å Holiday Club idag å videre t Østersund å VM i helga me 4 bla Anda,Stina,Stian. Hente de to siste på Værnes halv 6. Neste helg flyg å t Oslo mens pappa bli i Østersund å hjelpe t.Varg på kennel. Glede oss på bilda fra Ko Lipe,Ko Lanta,Langkawi. Klæm Kristin